DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Akijora Yorisar
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 3 March 2012
Pages: 473
PDF File Size: 15.9 Mb
ePub File Size: 17.74 Mb
ISBN: 670-2-64564-780-1
Downloads: 28029
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malam

Odoo ERP odoo implementationFull description.

Forum SAGA • Vezi subiect – Decont TVA – Ian , soc care aplica TVA la incasare

Instrumente pot fi inregistrate in RON sau valuta ; pentru documentele in valuta, daca este cazul, se calculeaza automat si se evidentiaza pe conturi diferentele de curs valutar. Mentenanta Mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor depuse de compartimente specializate din cadrul unei organizatii pentru asigurarea functionarii sistemului la un grad cat mai ridicat.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. O fisa tehnologica se defineste la nivel de interventie, si se preia cu posibilitatea de a fi modificata pe echipamente. Atribuire de valori pe indicatorii primari Valorile se repartizeaza pe indicatori de pe decony de trezorerie.

Indiferent de modul de lucru ales, se poate culege manopera cu coduri de bare in 2 eescarca Evidenta contabila se tine atat in moneda de baza moneda casei precum si in moneda paralela, moneda care se poate dexont de catre utilizatori. Rapoarte Rapoarte de urmarire a interventiilor de mentenanta Planuri de reparatii Comenzi la terti Proces verbal de predare-primire 10 5. Fereastra are 3 sectiuni: In acest caz se poate stinge direct o factura furnizor cu o factura client sau cu un efect de primit de la client.

Remember me Forgot password? Modulul de logistica depozit cuprinde: Pentru accesul de pe terminale mobile este necesara licenta Clarvision Mobile.

Instrumente de incasare Instrumente de primit de la clienti Optiunea permite inregistrarea instrumentelor de incasare primite de la clienti, cu referinta la facturile emise catre acestia, si neremise spre incasare sistemul propune facturile care sunt in sold la data inregistrarii instrumentului pentru clientul si moneda selectate.

  CONTINUOUS THERMAL PROCESSING OF FOODS PASTEURIZATION AND UHT STERILIZATION PDF

Pregatirea fabricatiei Descrierea tehnologica a produselor finite, subansamblelor, reperelor, etc. Extrasul de cont este unic la nivelul fiecarei zile.

Date de baza Introducerea unitatilor de masura; Definirea depozitelor de tip magazin; Definirea caselor aferente depozitelor de tip magazin; Definirea si administrarea articolelor; Definirea caracterizarilor si formulelor contabile necesare pentru gestionarea articolelor la pret cu amanuntul; Definirea conditiilor de plata; Gestionarea furnizorilor si clientilor; 8.

Structura Programul are 3 module: Incasari zilnice pe banci Plati zilnice pe banci Solduri curente pe banci Vizualizare stocuri Vizualizare solduri conturi Vanzari periodice De asemenea se pot face editari sau introduceri de date.

Functionalitati CLARVISION ERP

Operatii de desfacere Factura client cu urmatoarele functionalitati: Solutia are la baza un server web si este compatibila cu dispozitivele dotate cu un browser de internet. Modulul permite gestionarea cheltuielilor generate de parcul de masini, grupate pe societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii.

Se pot previziona mai multe variante de buget pentru aceeasi perioada, dar una singura va fi activa. Pentru cumparare, vedeti pagina cu preturi.

Avertizeaza expirarea reviziilor, contractelor, asigurarilor, rovinietelor. Ofera o imagine clara, de ansamblu si in timp real asupra tuturor proceselor necesare derularii activitatii de transport. In calcul se va lua in considerare: Gestionarea persoanelor plecate din cadrul intreprinderii Definirea deducerilor de baza si a deducerilor suplimentare pentru calculul impozitului pe salariu si modificarea acestora in functie de schimbarile legislative Editor si generator de rapoarte, statistici privind personalul Configurarea structurii organizatorice a intreprinderii Configurarea datelor referitoare la angajati 32 Situatie instrumente cu sold – furnizeaza informatii despre instrumentele in sold la o anumita data, grupate in functie de criteriile selectate si filtrele aplicate de utilizator.

Planificare livrari Sistemul permite planificarea livrarilor produselor aflate in stoc la o anumita data, precum si listarea dispozitiei de livrare; 7. Toate aceste informatii sunt importate ulterior automat in sistemul Clarvision ERP, precizandu-se inclusiv perioada calendaristica de executie a operatiei. Raportarea manoperei cu coduri de bare In sistemul integrat Clarvision ERP exista 2 moduri de raportare a manoperei cu coduri de bare: Inglobat in serviciul Clarvision, caz in care accesul este limitat la reteaua locala si categoria de mobile se restrange la cele dotate cu tehnologii wireless sau care au un server dedicat in retea gen Blackberry Enterprise Server.

  ESCARABAJO PELOTERO PDF

Contare automata Definirea caracterizarilor contabile utilizand sabloane de caracterizari: Tipurile de mentenanta preventiva sunt urmatoarele: Astfel, sistemul vine in sprijinul utilizatorilor cu interfete dedicate generarii si urmaririi contractelor furnizori, comenzilor ferme, cererilor de oferta si a ofertelor, gestionarii cataloagelor de furnizori, a documentelor de intrare facturi, avizeprecum si cu o serie de rapoarte partial definibile de catre utilizator. Fiecare modul poate fi achizitionat si folosit independent sau impreuna cu celelalte.

Urmarirea este pur cantitativa, independent de metoda de descarcare de gestiune si de valoarea contabila a stocului. Operatiuni de baza definirea posturilor pentru care se cauta personal si a destinatiei acestora, care presupune stabilirea exacta a criteriilor si subcriteriilor de selectie si recrutare, precum si a numarului de posturi disponibile si a celor ocupate gestionarea distincta a posturilor active si a celor inactive pentru care s-a facut deja selectia sau s-a renuntat din diverse motive pentru candidatii interni angajatii proprii exista posibilitatea: In general gruparea este data de tipul de succesiune a interventiilor ciclu sau repetitive Definire catalog echipamente – mijloace fixe pentru care se planifica, inregistreaza si urmareste activitatea de mentenanta Definire cataloage de contoare – anumite echipamente au contoare care permit masurarea si inregistrarea folosirii echipamentului.

Centralizarea proceselor comerciale si de gestiune precum si a operatiunilor din salarizare si imobilizari din punct de vedere financiar-contabil Aprovizionare: Evidenta vehicule Se permite evidenta vehiculelor detinute tinand cont de: Imprimante fiscale Imprimante coduri de bare Cantare electronice Cititoare coduri de bare Sertare de bani Acte necesare fiscalizare Preturi De ce noi?

O configuratie reprezinta o lista ordonata de indicatori neprimari pentru care in rapoarte se vor considera si descendentii lor daca acestia exista. Asigura monitorizarea costului fortei de munca cu respectarea standarelor internationale de calcul al salariilor.

Structura modulului Cash-Flow Modulul de cash-flow are urmatoarea structura in meniul Clarvision: